Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

We gaan van start!


Als onderdeel van het Jaar van de Ruimte gaat een groep jonge ruimtemakers langs vijf regio’s op zoek naar de ruimtelijke opgaven van de toekomst. De uitkomsten van de verkenningen worden samengebracht in een publicatie. De Ruimteverkenning is een project van Couleur Locale en YURPS.

Tot 1 februari was het mogelijk om je aan te melden voor de Ruimteverkenning. We ontvingen de afgelopen twee weken veel aanmeldingen – veel meer dan er beschikbare plekken waren. Afgelopen weekend werd uit alle aanmeldingen een selectie gemaakt. Vanwege het grote aantal geïnteresseerden hebben we besloten om naast de twintig plekken voor jonge ruimtemakers ook vijf plekken te reserveren voor studenten. Op de deelnemerspagina vind je alle deelnemers netjes op een rij. Op 6 maart trappen we de Ruimteverkenning af in Amsterdam.

Tevens is de website vernieuwd. Hier vind je dadelijk alle informatie over de regio’s die we aandoen met de Ruimteverkenning: programma, achtergronden en verslagen – waaronder de geïllustreerde verslagen van onze huisillustrator Cliff van Thillo. Hou voor verdere updates ook onze Facebook en Twitter in de gaten.

Geïnteresseerd in het project, en wil je met je kennis, organisatie of netwerk aansluiten op of bijdragen aan de (uitkomsten van de) Ruimteverkenning? Neem dan contact op via info@ruimteverkenning.eu. We staan altijd open voor mogelijke nieuwe verbindingen!Aanmelden YURPS-netwerk

  • Je wilt graag van elkaar leren en jezelf ontwikkelen;
  • Je bent onder de 35 jaar;
  • Je bent werkzaam bij een partner van Platform31.

Aanmelden is heel makkelijk. Stuur een mail met je naam en werkgever naar yurps@platform31.nl o.v.v. ‘aanmelden YURPS’.