Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Voorstellen: Tim Beukema

4 oktober 2016

In deze rubriek stellen we een nieuwe aanwinst voor uit het brede netwerk van YURPS. Deze editie neemt Tim Beukema van AT Osborne ons mee in zijn werkveld

Wie ben je?

“Mijn naam is Tim Beukema. Ik ben werkzaam als aanbestedingsrechtjurist bij AT Osborne, specialist in vraagstukken betreffende ruimtelijke ordening.

Ik begeleid en adviseer in allerlei projecten en opdrachten op het gebied van huisvesting en in de transportsector. Bij AT Osborne werk ik als consultant, wat voor mij inhoudt dat ik veel organisaties van binnen zie en mag adviseren. Mijn dagen zijn daardoor dynamisch en nooit hetzelfde."

Wat is je achtergrond?

“Ik heb in Groningen (van) mijn rechtenstudie genoten. Ik heb de studie afgerond met een specialisatie bedrijfsrecht en een specialisatie privaatrecht. Daarbij heb ik verdiepingen gevolgd in onder andere aanbestedingsrecht en bouwrecht.

Tijdens mijn studie liep ik stage bij het Ministerie van Economische Zaken en bij een advocatenkantoor op een sectie vastgoed en overheid. Hoewel ik deze stages als zeer leerzaam heb ervaren, zag ik mezelf niet in deze organisaties starten. Ik ben op zoek gegaan naar een functie in de consultancy, voornamelijk vanwege het adviseren, denken vanuit oplossingen en het directe contact met opdrachtgevers."

Wat maakt jouw werk bijzonder?

“Op dit moment werk ik bij AT Osborne als consultant voornamelijk voor een opdrachtgever in de logistieke sector. Deze opdrachtgever wil de logistieke sector in Nederland ondersteunen én naar een hoger plan tillen om de logistieke sector futureproof te maken. Daarbij spelen voornamelijk opdrachten op het gebied van stadslogistiek, het delen van data tussen logistieke partners en het slimmer maken van logistieke ketens een grote rol. De projecten zijn onder andere gericht op de reductie van CO2 en wegkilometers. Wat deze opdrachten vooral bijzonder maakt is het belang dat deze projecten dienen. De projecten dragen daadwerkelijk en rechtstreeks bij aan een gezonder leefklimaat. Dat maakt dat de projecten van groot belang zijn voor onze toekomst.

Wat werken bij AT Osborne zo bijzonder maakt zijn voornamelijk de gepassioneerde collega’s. De gedrevenheid om in Nederland een aangenamer, duurzamer en prettiger leefklimaat te creëren, niet enkel nu maar ook in de toekomst, is alom aanwezig. Deze passie geeft energie en dat voel je in alle lagen van de organisatie."

Waar ben je trots op?

“Ik ben trots op het feit dat we met elke opdracht die succesvol wordt afgerond een bijdrage leveren aan een schoner, milieuvriendelijker en gezonder Nederland.”

Wat zijn je ambities?

“Mijn persoonlijke ambitie is om een echte professional te worden in mijn vakgebied, maar daarnaast ook een gewaardeerd en prettige collega.”

Wat wil je YURPS meegeven?

“Haal voldoening uit hetgeen je doet en enthousiasmeer anderen! En daarnaast, deel de kennis en ervaringen die je opdoet met je netwerk. Leer van elkaar, want samen kunnen we veel moois bereiken.”Aanmelden YURPS-netwerk

  • Je wilt graag van elkaar leren en jezelf ontwikkelen;
  • Je bent onder de 35 jaar;
  • Je bent werkzaam bij een partner van Platform31.

Aanmelden is heel makkelijk. Stuur een mail met je naam en werkgever naar yurps@platform31.nl o.v.v. ‘aanmelden YURPS’.