Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Voorstellen: Stephanie Veerman

24 oktober 2017

In deze rubriek stellen we een nieuwe aanwinst voor uit het brede netwerk van YURPS. Deze editie neemt Stephanie Veerman van Provada ons mee in haar werkveld. Stephanie werkt als programma manager aan de organisatie en ontwikkeling van het inhoudelijke programma van Provada.

Wie ben je en waar werk je?

“Ik ben Stephanie Veerman, ik ben 25 jaar en ik woon in Blaricum. Sinds 2010 werk ik bij Provada: de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Provada is een driedaags netwerkevenement in de eerste week van juni met diverse bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en in stands. Elk jaar bezoeken meer dan 24.000 vastgoedprofessionals Provada voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden."

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

“Ik ben begonnen als office manager en in 2015 groeide ik door naar de functie van programma manager. Ik ben werkzaam op de afdeling Content. Samen met de content director organiseer en ontwikkel ik het inhoudelijke programma van Provada. Geen dag is hetzelfde. Zo zoek ik de ene dag naar die ene inspirerende spreker en adviseer ik een andere dag een standhouder over het organiseren van een bijeenkomst.”

Waar ben je trots op?

“Als op de laatste beursdag rond 16.00 uur de laatste bijeenkomst eindigt in een van de fora. Als ik bezoekers vol inspiratie zie weggaan en sprekers bedank voor hun tijd en inzet. Op dat moment ben ik trots dat we dat met ons team van 7 personen hebben bereikt.”

Waarom ben je lid van YURPS?

“In het YURPS netwerk ben ik een spreekwoordelijke ‘vreemde eend in de bijt’. Wij vertegenwoordigen tijdens Provada het volledige vastgoedplatform en alle disciplines die ook bij Platform31 en YURPS aangesloten zijn. Ik wil in contact komen met jonge professionals om te ontdekken wat er bij hen leeft, zodat we hier met Provada op in kunnen spelen.”

Stephanie Veerman is programma manager bij Provada.Aanmelden YURPS-netwerk

  • Je wilt graag van elkaar leren en jezelf ontwikkelen;
  • Je bent onder de 35 jaar;
  • Je bent werkzaam bij een partner van Platform31.

Aanmelden is heel makkelijk. Stuur een mail met je naam en werkgever naar yurps@platform31.nl o.v.v. ‘aanmelden YURPS’.