Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Meld je aan voor de YURPS-denktank 2016!

13 januari 2016

Voor professionals jonger dan 35 jaar, is deelname aan de YURPS-denktank een leuke manier om je netwerk te vergroten en te verbreden. Waar het YURPS-netwerk als geheel een losse structuur heeft, vormt de denktank een herkenbaar groepje wat elkaar gedurende het jaar steeds beter leert kennen. Elk jaar stellen we een nieuwe groep samen van vijf enthousiastelingen. Hierbij kiezen we bewust voor mensen met een verschillende achtergrond om interdisciplinaire samenwerking te stimuleren: van rijk tot gemeente en van woningcorporatie tot welzijnsorganisatie. .

Gedurende het jaar komt de denktank vier keer bij elkaar voor een informeel overleg. Tijdens dit overleg bespreken we welke thema’s en onderwerpen interessant zijn voor de twee landelijke YURPS-bijeenkomsten. Hierbij kijken we niet alleen naar vakinhoud maar ook naar competentie ontwikkeling en trainingen die interessant zijn voor jonge professionals. De denktank is immers ervaringsdeskundig op dit onderwerp.

Voor Platform31 vormt de denktank bovendien een gewaardeerde vraagbaak op onderwerpen en thema’s waarop een jong en innovatief perspectief gewenst is. Zo komt het voor dat denktank-leden worden benaderd om mee te denken op projecten van Platform31. Andersom komt ook voor: denktank-leden die onderwerpen of projecten agenderen bij Platform31.

Kortom: wil je je professionele netwerk uitbreiden? Zoek je een platform voor je ideeën over de toekomst van het werkveld? Of ben je nieuwsgierig naar de kennis en kunde binnen aangrenzende sectoren en domeinen? Meld je aan voor de YURPS-denktank van 2016! Aanvullende voorwaarde is wel dat je jonger bent dan 35 jaar en werkzaam bent bij een partner van Platform31.

Meer informatie en aanmelden kan door een mail te sturen naar: hilda.kooistra@platform31.nl


Aanmelden YURPS-netwerk

  • Je wilt graag van elkaar leren en jezelf ontwikkelen;
  • Je bent onder de 35 jaar;
  • Je bent werkzaam bij een partner van Platform31.

Aanmelden is heel makkelijk. Stuur een mail met je naam en werkgever naar yurps@platform31.nl o.v.v. ‘aanmelden YURPS’.