Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Overtuigend en doelgroepgericht schrijven

Na onze laatste inspirerende Food for Thought over data in de stad staat de volgende workshop alweer voor de deur! Op maandagavond 3 februari tussen 17:00 – 21:00 uur gaan we met jullie aan de slag op het gebied van doelgroepgericht schrijven. Erika Sollie en Rosanne Nieuwesteeg, werkzaam bij communicatiebureau Beaumont Communicatie en Management, begeleiden deze avond. De workshop vindt plaats in Utrecht.

Wat gaan we doen?

Deze avond gaan we aan de slag met hoe je verschillende type mensen kan bereiken en beïnvloeden met jouw boodschap. Vragen als ‘hoe overtuig ik of beïnvloed ik mijn doelgroep?’ en ‘hoe zorg ik dat de lezer begrijpt wat ik wil / zeg?’ gaan we beantwoorden.

Erika en Rosanne nemen jullie mee in de theorie van het BSR-model (SAMR) waarmee je meer inzicht krijgt in de drijfveren en motieven van je doelgroep. En je leert hoe je dit model kan toepassen. Maar jullie gaan ook zelf aan de slag. Diner is inbegrepen en we sluiten af met een borrel.

Wachtlijst

Het maximum aantal deelnemers voor de competentieworkshop is bereikt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Mail voor een plekje op de wachtlijst naar Yurps@platform31.nl. Je hoort zo spoedig mogelijk of je kunt deelnemen.

Map for De Zalen van Zeven: Boothstraat 7
3512 BT Utrecht

Overtuigend en doelgroepgericht schrijven

Tijdens de Yurps competentieworkshop ga je aan de slag met doelgroepgericht schrijven. Ontdek hoe je inzicht krijgt in de drijfveren en motieven van je doelgroep en leer hoe je verschillende type mensen bereikt met jouw boodschap. Lees meer