Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Competentieworkshop: projectmanagement

Waar te beginnen?

Een project loopt niet altijd zoals je van tevoren verwacht. Waarschijnlijk herken je het wel: het team wijzigt, de samenwerking loopt stroef, de planning loopt uit, het budget blijkt toch te krap begroot. Help! Hoe pak je de regie en hoe zorg je dat een project soepel verloopt? Je krijgt nieuwe inzichten tijdens de competentieworkshop projectmanagement, op 10 december in Utrecht. Je leert efficiënter en effectiever om te gaan met projecten, ontmoet jonge vakgenoten en krijgt een hapje en een drankje. Heb jij behoefte aan hulp en inspiratie bij het managen van je projecten? Meld je dan nu aan!

Wat gaan we doen?

Het opstellen van een projectplan is één ding, je er volledig aan houden is een grotere uitdaging. Tijdens de competentieworkshop helpt Procap (onder andere gespecialiseerd in projectmanagement) ons op weg. Procap trapt de competentieworkshop af door praktische handvatten bij projectmanagement met ons te delen. Vervolgens ga je actief aan de slag met 1 of 2 casussen. Hoe zorg je dat het proces soepel verloopt en dat jouw project op een fijne manier de eindstreep haalt? Procap biedt inzicht. Na afloop ga je naar huis met een dosis vertrouwen en trucjes zodat jij voortaan beter overzicht hebt in je projecten en minder vaak in de knel komt. Ben jij erbij op 10 december?

Wachtlijst

Het maximum aantal deelnemers voor de competentieworkshop is bereikt. Meld je aan voor een plekje op de wachtlijst door een mailtje te sturen naar yurps@platform31.nl en je hoort zo snel mogelijk of je kunt deelnemen.

Map for De Pastoe Fabriek, Rotsoord 3a, 3523 CL, Utrecht
Dmrwbfvxcaa fzn internal thumb small 1519228734

Competentieworkshop: projectmanagement

Waar te beginnen?

YURPS organiseert in samenwerking met Procap een workshop projectmanagement in Utrecht. Op 10 december leer je efficiënter en effectiever om te gaan met projecten. Heb jij behoefte aan hulp en inspiratie bij het managen van je projecten? Meld je dan nu aan! Lees meer