Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Agenda

YURPS activiteiten staan voor ontmoeting, discussie en uitwisseling. In verschillende werkvormen komen vak-inhoud en trainingen aan bod.

Competentieworkshop: Positief omgaan met fouten

Datum: Woensdag 2 mei 2018
Tijd: 17.00 – 20.00 uur
Waar: Restaurant Mammoni, Mariaplaats 43, 3511 LL, Utrecht
Kosten: Deelname is gratis en exclusief voor Yurps (maar niet vrijblijvend)

Als Young Urban and Regional Professional sta jij aan het begin van jouw loopbaan. De een is al wat langer bezig op de arbeidsmarkt dan de ander, maar niemand ontkomt eraan: fouten maken. En geloof het of niet, fouten blijf je ook nog wel een tijdje maken, waarschijnlijk zelfs tot het einde van je carrière. Het is dan ook niet erg om af en toe de plank volledig mis te slaan, de kunst is hier positief mee om te gaan. Tijdens de competentieworkshop op 2 mei staat dit thema centraal. Ben jij op zoek naar zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en een flinke dosis inspiratie? Meld je dan nu aan!

Wat gaan we doen? 

Frank Deuring van de FoutenFabriek neemt ons mee: hoe ga je positief om met fouten? Op een luchtige manier presenteert Frank wetenschappelijke theorieën, verpakt in een jasje van humor. Hij biedt handvatten voor meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en net als Oprah maakt hij ons blij met een doos vol cadeautjes. Wij zorgen voor een maaltijd en een drankje.

Na afloop ga je naar huis met een shot inspiratie en een aantal concrete technieken om positief naar fouten te kijken. Pas deze technieken toe en je kunt beter omgaan met prestatiedruk. Ben jij er ook bij op 2 mei?

Aanmelden voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Volg ons op Twitter of abonneer je via een mailtje op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende bijeenkomsten.

Aanmelden YURPS-netwerk

  • Je wilt graag van elkaar leren en jezelf ontwikkelen;
  • Je bent onder de 35 jaar;
  • Je bent werkzaam bij een partner van Platform31.

Aanmelden is heel makkelijk. Stuur een mail met je naam en werkgever naar yurps@platform31.nl o.v.v. ‘aanmelden YURPS’.

Yurps