Platform31 kennis en netwerk organisatie voor stad land en regio - wonen social ruimte economie

Agenda

YURPS activiteiten staan voor ontmoeting, discussie en uitwisseling. In verschillende werkvormen komen vak-inhoud en trainingen aan bod.

Filmavond

Datum: Woensdag 17 januari 2018
Tijd: 17:30 uur
Waar: Kino, Gouvernestraat 129-133, 3014 PM Rotterdam
Kosten: Deelname voor YURPS is gratis (maar niet vrijblijvend)

Ook in 2018 organiseren we weer voldoende momenten om jonge vakgenoten te ontmoeten. Blokkeer jij alvast een plekje in jouw agenda op 17 januari 2018? Samen met Woonstad Rotterdam organiseren we een filmavond in Kino in Rotterdam, waar speciaal voor ons de documentaire Aquarius wordt gedraaid. Na afloop praten we na en trappen we YURPS in 2018 af!

Wat kun je verwachten?

De documentaire Aquarius gaat over Clara. Zij is 65 jaar en de enige bewoner van Aquarius, een complex van appartementen. Alle andere bewoners zijn al vertrokken omdat een bedrijf andere plannen heeft met het terrein. Clara weigert echter te vertrekken. De koude oorlog met de ontwikkelaar die hieruit voortkomt doet Clara nadenken over het leven, haar geliefden en haar toekomst. Nieuwsgierig? Bekijk dan de trailer alvast!

Na afloop praten we na over de documentaire en de rol van de woningcorporatie bij herhuisvestingsprojecten. Natuurlijk zorgen wij voor kleine hapjes en een drankje. Heb jij zin om 2018 samen met YURPS af te trappen? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

Klik hier voor een overzicht van YURPS-activiteiten uit het verleden.

YURPS-competentiedag

De YURPS-competentiedag is een jaarlijkse, interactieve workshopdag, gewijd aan professionalisering en persoonlijke ontwikkeling; Bekijk verslagen van voorgaande edities:

Aanmelden YURPS-netwerk

  • Je wilt graag van elkaar leren en jezelf ontwikkelen;
  • Je bent onder de 35 jaar;
  • Je bent werkzaam bij een partner van Platform31.

Aanmelden is heel makkelijk. Stuur een mail met je naam en werkgever naar yurps@platform31.nl o.v.v. ‘aanmelden YURPS’.